Чоловіка, який начебто виносив до озера замотане тіло людини, помітили очевидці в Дарницькому районі столиці, про що відразу повідомили правоохоронців.

Коли патрульні виїхали на територію садового господарства, про яке розповіли свідки, вони відразу взялися обшукувати все, залучивши до цього слідчо-оперативну групу територіального та головного управлінь, кінологів зі службовими собаками, а також рятувальників.

Як повідомили в прес-службі ПП Києва, правоохоронці ретельно обстежили територію навколо приватних будинків, а водолази прочесали озерце, проте нічого не знайшли.

Паралельно з цим оперативники відпрацьовували інформацію щодо місцевого населення. Невдовзі вони вийшли на 47-річного мешканця міста Бердичів, котрий і викликав у них підозри.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Під час спілкування із працівниками поліції чоловік розповів, що проживав у вагончику разом із 24-річною дівчиною. Обоє працювали на будівельному майданчику.
За його словами, молода співмешканка останнім часом хворіла, втім лікарів вони не викликали. Одного дня, прийшовши з роботи, нібито побачив, що подруга померла, тож вирішив поховати її.

Він замотав тіло у ковдру та закопав його біля озера. Чоловік показав працівникам поліції місце, де труп. Саме там його й знайшли правоохоронці та направили на експертизу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, але згодом результати судово-медичної експертизи довели, що дівчина дійсно померла від двосторонньої пневмонії. З’ясування всіх обставин ще триває. Про чоловіка відомо, що він уже має судимість за крадіжку.

Як писав інформаційний портал “Знай.ua", жителі Мелітополя знайшли цілу гору мертвих голів.