Колишній півзахисник київського "Динамо" Джермейн Ленс розповів про справжні причини переїзду до Англії, та відмову зіграти за киян у Лізі Чемпіонів.

В інтерв'ю британському виданню Daily Star голландець заявив, що останні роки роки були для нього дуже складними. Ленс разом зі своєю родиною мав жити у Києві, але через війну він не дозволив близьким переїхати.

"Коли я переїжджав в Україну, мови про будь-яку загрозу не було, і в перші півроку мені все дуже подобалося. Але потім почалася війна з Росією, яка все змінила. Можливість возз'єднатися з рідними - головна причина, по якій я прийняв рішення піти", - прокоментував Ленс.

Джермейн Ленс також додав, що після збитого минулого року Боїнгу він взагалі не хотів вертатися до "Динамо". Саме агент голландця вмовив його відпрацювати ще один рік за контрактом.

Читайте також: Екс-гравець збірної України тролить російські санкції

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, 27-річний півзахисник збірної Нідерландів цього літа змінив "Динамо" на англійський "Сандерленд", який закінчив минулий сезон в Англії на 16-ому місці. Сума трансферу склала приблизно 12 млн євро.