Сьогодні, 16 листопада, у віці 21 року помер відомий американський репер Lil Peep від передозування наркотиками.

Портал "Знай.ua" розповідає, чим так прославився хіп-хоп виконавець.

Lil Peep (справжнє ім'я Густав Ар) народився на Південному березі Лонг-Айленда. Пішовши зі школи, він почав займатися комп'ютерними курсами і отримав диплом. Пізніше він зайнявся музикою.

Густав пережив болісне розставання з дівчиною та став справжнім соціопатом - хлопець близько шести років не міг нормально спілкуватися з оточуючими. Саме ця подія задала тон його депресивній музиці.

Lil Peep виконував музику у жанрах клауд-реп та емо-треп. У піснях він розповідав про самотність, наркотики та суїцид. На думку колег, Густав став засновником жанру нью-емо - більш жорсткої версії емо-трепа.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Lil Peep'а була багатообіцяюча кар'єра. Він прославився на YouTube завдяки трекам Awful Things, Benz Truck, The Brightside та іншим. 1 вересня цього року репер випустив дебютну платівку Come Over When You’re Sober, у записі якої брав участь відомий виконавець Lil Tracy.

Саме наркотики, про які так часто розповідав Lil Peep, стали причиною його смерті. Хлопець помер у Тусоні, штат Аризина, два тижні тому відсвяткувавши свій 21-й день народження.

Світові зірки, серед яких індонезійський репер Rich Chigga та діджей Marshmello, висловили у соцмережах скорботу з приводу смерті Lil Peep'а.

Видання New York Times охарактеризувало творчість Lil Peep'а як особливо похмуру та диявольськи мелодійною, а самого виконавця назвало "Куртом Кобейном" у світі хіп-хопа.

На відео розповідають всю правду про смерть Lil Peep'а

Як повідомляв портал "Знай.ua", приятель Lil Peep'а транслював його смерть у прямому ефірі через Instagram.