Шквал звинувачень у піарі себе на іменах інших діячів шоу-бізнесу отримала заслужена артистка України Анастасія Приходько, яка не стримувалася у своїх думках стосовно тих, хто активно гастролює у Росії й отримує там нагороди. Зірка заріклася надалі піднімати питання захисту української культури, а також поїздок своїх колег до РФ.

Про це вона заявила в студії ObozTV.

За її словами, в державі ця тема не хвилює нікого, за винятком невеликої кількості людей, і якщо вона надалі повернеться до її обговорення, то тільки розмові з впливовими особами.

Таке рішення Анастасія прийняла після виступу Ані Лорак у Києві та реакції влади на її появу.

"Ми вже чотири роки говоримо на цю тему і нічого не змінюється. Я вважаю, ми просто витрачаємо час, все ті люди, які зараз намагаються відродити нашу державу, підняти українську культуру... Напевно, вже нікому нічого не потрібно. Для мене це було дуже обурливо, у мене болить серце і душа", - наголосила артистка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зірка додала, що це – її останнє інтерв’ю на тему запроданців.

Дивіться: Анастасія Приходько закрила для себе тему запроданців

Виступи українських зірок в Росії

Українські співаки у Росії - за і проти. Говоримо з продюсером Олександром Ягольником та співачкою Анастасією Приходько

Posted by Obozrevatel on Thursday, 16 November 2017

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Приходько розповіла, в чому запорука майбутнього процвітання України та її подальшого розвитку.