Понад мільйон доларів у лотерею виграла мешканка американського штату Мішель Шуффлер у лотерею.

Здавалося б, нічого дивного, адже люди часто виграють, придбавши квиток. Проте особливість цієї історії в тому, що Мішель умудрилася зірвати джекпот двічі за один день, передає The Sun.

Перший квиток жінка придбала цілком випадково.

"У мого чоловіка було трохи готівки, і він вирішив купити квиток в самий останній момент", - розповіла вона журналістам.

Коли вона витерла захисний шар, то побачила, що виграла десять тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Окрилена таким успіхом, Мішель вирішила спробувати удачу вдруге. Азом з чоловіком вона купила ще один квиток в іншому кіоску.

Новий виграш склав мільйон доларів і позбавив подружжя на деякий час дару мови. Вони не могли повірити у таке щастя.

Дивіться: Хто виграв найбільший джекпот в історії

Замість того щоб забрати весь виграш відразу, жінка прийняла рішення отримувати виплати в розмірі 50 тисяч доларів протягом 20 років. Витратити гроші вона планує на навчання своїх дітей в університеті.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вказав у декларації півмільйона гривень, що нібито виграв у трьох лотереях.