Українська поп-співачка Настя Каменських, яка з недавніх пір вирушила у сольне плавання водами вітчизняного шоу-бізнесу і вже встигла виступити з проектом NK, заявила, що збирається розпочати свій власний бізнес в Росії.

Під час поїздки в Москву Каменських 16 листопада в ефірі телеканалу RU TV розповіла про запуск власної лінію одягу в РФ.

"У мене вийшло створити і запустити свою лінію одягу під назвою NK Sport. До речі, незабаром, я думаю, і тут (у Росії. - ред.) Вона з'явиться, і в Казахстані, і в Білорусі. У 2018 році я планую поширити свій одяг, щоб він був доступніший ", - заявила артистка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців обурила поїздка Каменських до окупантів та участь у російській програмі "Вечірник Ургант".