У російському місті Йошкар-Ола (республіка Марій Ел) сталася аварія, в якій брали участь пасажирський автобус і лісовоз. Внаслідок ДТП загинули 14 людей, ще четверо госпіталізовані у важкому стані.

Про це інформує "Інтерфакс".

За словами співробітника служби надзвичайних ситуацій, чотирьох пасажирів відправили в лікарню, а ще 14 – загинули.

Серед постраждалих в аварії є дитина.

Кадр з місця

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати
Показати ще

Аварія сталася на автодорозі "Йошкар-Ола - Козьмодемьянск". За даними поліції, причиною зіткнення автобуса і лісовоза могли стати погані погодні умови, у четвер у регіоні весь день йде сильний сніг.

У прес-службі МВС уточнили, що потрапив в автокатастрофу мікроавтобус "Мерседес" належить підприємцю. За словами співрозмовника агентства, він прямував з Йошкар-Оли в селище Юрино.

"Місткість мікроавтобуса - 20 осіб. За попередніми даними, він був заповнений пасажирами", - сказав представник МВС.

Нагадаємо, в Києві представник російського посольства в Україні збив на "зебрі" жінку і пропонував їй гроші, щоб "зам'яти" інцидент.

Крім того, чоловік постраждалої в кривавій харківської аварії – вагітної Жанни Власенко - Володимир розповів про те, як почувається дружина і кого чекають молоді подружжя.

Дивіться сюжет про ДТП

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", під Києвом збоченці влаштували копу незабутню ніч.