Другий учасник резонансної ДТП у центрі Харкова, Геннадій Дронов, оголосив голодування.

Про це інформує Depo.Харків, посилаючись на заяву учасника під час своєї промови в Апеляційному суді Харківської області.

Згідно із заявою Дронова, сім'я Зайцевої намагається сфальсифікувати матеріали справи, щоб зняти провину або пом'якшити покарання і перекласти провину на нього.

"Я не буду нічого їсти і пити, поки не буде прийнято справедливе рішення. У разі летального результату, хай ще одна смерть буде на совісті Зайцевої", — заявив Дронов.

Він додав, що його стан в СІЗО значно погіршився.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, у жахливій ДТП у Харкові, коли Олена Зайцева на Lexus протаранила натовп людей, виявили незвичайні деталі. Ця аварія практично повністю списана під копірку з події майже десятирічної давності.

У травні 2008 року на перехресті вулиць Полтавський Шлях та Червоноармійської в аварії загинули шість осіб. Страшну аварію в районі Південного вокзалу спровокував Андрій Полтавець.

Дивіться сюжет про ДТП

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", чоловік вагітної жертви Зайцевої розкрив деякі таємниці.