"Всі професії потрібні, всі професії важливі", - вирішило подружжя Філ і Шеннон Киркман з Брукліна і створили незвичайний фотокалендар на наступний рік.

Замість фігуристих і грудастих красунь його прикрасили нью-йоркські таксисти та їх легендарні жовті автомобілі.

На свій проект пара витратила чимало часу. П’ять тижнів тривали зйомки, ще кілька тижнів пішло на обробку фотографій.

Ідеї для образів, які мали втілити таксисти, Філ і Шеннон черпали з різних джерел: поп-культури реклами, медіа і трудових буднів. Саме тому деякі знімки вийшли іронічними, інші - наповненими прихованим змістом, треті - просто кумедними.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Січень

Лютий

Березень

Герої на кадрах – реальні водії жовтих нью-йоркських таксі. Кастинг тривав протягом всього року в соціальних мережах подружжя. Так серед героїв з'явилися жінка-водій з Південно-Східної Азії, виходець з Бангладешу і таксист, більше схожий на персонажа серіалу "Вікінги".


Квітень

Травень

Червень

Липень

Серпень

Вересень

Жовтень

Листопад

Грудень

Для команди Longshorts цей календар став уже п'ятим. 20 відсотків грошей від його продажу підуть на освіту і забезпечення житлом мігрантів, які живуть у США.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", американська модель Ліндсі Пелас з восьмим розміром грудей анонсувала еротичний календар на 2018 рік.