Одній з учасниць скандального руху Femen, яка була в числі тих, хто підпалив біля головного магазину Roshen у Вінниці декоративний трамвайний вагон, Алісі Виноградовій міський суд Вінниці обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це повідомив адвокат дівчини Ярослав Яценко, передає "Громадське".

"Наша позиція така, що в діях Аліси немає складу злочину, в її діях відсутній склад злочину, оскільки вона проводила громадську акцію", - підкреслив він.

Прокурори просили для Виноградової цілодобовий домашній арешт, однак суд лише частково задовольнив клопотання. Активістку зобов'язали перебувати вдома з 21:00 до 06:00, без носіння електронного браслета.

Також він уточнив, що судове засідання у справі активістки відбулося 16 листопада, після чого вона вирушила потягом до Києва. Зараз дівчина повертається додому.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: Суд над Алісою Виноградовою

Це не перша подібна акція Виноградової. Вона недавно спалила фігури ведмедів біля магазину Roshen у столиці. Раніше у Femen повідомляли, що Алісу викрали на Подолі. Потім з’ясувалося, що її затримали вінницькі правоохоронці за хуліганство.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", активістка руху Femen Анжеліна Діаш влаштувала оголений протест біля станції метро "Арсенальна" в Києві.