Канадський представник Джастін Трюдо сьогодні є найбільш популярної поп-зіркою серед політиків: про нього пишуть глянцеві ЗМІ, він постійно присутній в "топах" найчарівніших знаменитостей. У той же час, Анджеліна Джолі лідирує серед голлівудських зірок частини політичної і громадської активності. Рано чи пізно ці двоє повинні були зустрітися.

Про це пише Elle.

Це сталося сьогодні у Ванкувері, куди Джолі прибула для участі у дводенному саміті ООН з підтримання миру. Актриса, яка займає посаду емісара верховного комісара ООН у справах біженців і, крім того, є співзасновником Ініціативи щодо запобігання сексуального насильства, виступила на конференції з яскравою промовою.

Там же знаходився і канадський прем'єр, і в обох знайшлися час і можливості трохи поспілкуватися тет-а-тет.

"Звіт" про цій зустрічі був опублікований в записі Трюдо в Instagram. "Спасибі за невпинну захист найбільш вразливих людей у світі", — підписав Трюдо спільний знімок, на якому він розмовляє з голлівудською знаменитістю.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Незважаючи на офіційний тон і серйозний привід для бесіди, по фотографії видно, що канадський політик і американська кінозірка відчувають один до одного велику людську симпатію.

Нагадаємо, не так давно Регіна Тодоренко шокувала шанувальників новиною – назавжди покидає проект "Орел і Решка". Днями вирішила ще й підлити масла у вогонь і без того палких суперечок навколо неї – головним чином своїм досить пікантним нарядом.

Дивіться сюжет про актрису

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Джолі запалила на премії в Лос-Анджелесі.