Петербурзький депутат Віталій Мілонов агресивно прокоментував відмову відомої співачки Мадонни давати концерти в Росії через утиски сексуальних меншин.

Про це повідомляє Рен.ТВ.

"Мені сумно від цього, тому що я не знав, що Мадонна настільки дурна. Просто дура - з одного боку. Або з іншого боку, вона настільки вже безсовісно зашорена в якихось своїх ідеологічних твердженнях, що готова брехати просто відчайдушно", - сказав російський політик.

Читайте також: Мадонна опублікувала фото поцілунку палестинця та ізраїльтянина

За його словами, співачка нібито не звертає уваги на "порушення прав людини".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ці безсовісні лицеміри розкривають свою накочену парафіном пащу тільки тоді, коли це політично вигідно. Дітей на Донбасі їй не шкода. Не шкода людей, які були спалені в Одесі. А коли геїв ображають, тут вона не може терпіти. Для неї права геїв важливіші, ніж право дітей на життя. Лицемірна стара", - додав він.

Нагадаємо, раніше Мадонна публічно заявила, що більше ніколи не приїде з концертами до Москви і Санкт-Петербург. Вона не бажає виступати в місцях, де бути геєм - злочин.