Минуло тільки кілька днів після скандального приїзду Ані Лорак до столиці, який організатори концерту засекретили, аби уникнути неприємностей, як співачка підтвердила черговий раз побоювання українців.

Скільки б не говорила артистка про те, як їй "шкода", що не виступає у нас, але своїм вчинком довела протилежне – знову повернулася у Москву, та ще й отримала там нову роботу. Тепер Лорак стала ведучою "Премії ОК".

"Чарівна Ані Лорак стала ведучою" Премії ОК! "Більше, ніж зірки", - зазначили в Instagram автори проекту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім неї на врученні нагород буду присутні Поліна Гагаріна, Максим Галкін, Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва, Крістіна Орбакайте, Мілош Біковіч і Аглая Тарасова, Олена Подкамінська і багато інших.

Лорак у своє чергу присудили приз глядацьких симпатій. Але вона так і не намагалася пояснити: якщо її так люблять північні сусіди, то навіщо було зайвий раз їхати туди, звідки кілька років тому сама ж і втекла, про що днями українцям нагадала зірка сцени та відомий волонтер Анастасія Приходько.

Дивіться: Ані Лорак несподівано виступила в київському Палаці "Україна"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак таємно приїхала до Києва та взяла участь у концерті до 15-річниці балету " Freedom".