Мережа сколихнув пост про те, що життя в Україні набридло через громадян країни, які "згнили зсередини".

Публікацію розмістив блогер Владислав Семенченко в Facebook. Він порадив озирнутися і поспостерігати за українцями. Блогер зазначив, що така ситуація спостерігається не всюди, а тільки в Україні.

За його словами, навколо всі експерти, які навіть не вміють відрізняти правдиву інформацію від фейків, а також люди, які живуть в країні третього світу, але замість того, щоб змінити себе звинувачують у всьому владу.

"Всюди у всіх кислі обличчя. Просто придивіться. Все" кривляться "абсолютна більшість (99,9%). Навколо всі говорять на жахливому суржику. Боже, і визначтесь ви вже якою мовою розмовляєте ... Я багато прошу? Саме тому я і хочу покинути цю країну, яка коштує набагато кращого населення, ніж має ", - підсумував свій посил блогер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

У соцмережах підтримали пост Семенченко і вважають, що він написав багато правди про ситуацію в країні. Дехто пише, що з мовним питанням все не так погано і в Києві не дуже часто можна почути суржик. Користувачі підкреслили, що з України вже виїхали всі ті, хто міг.

"Підписуюся під кожним словом. На жаль, цьому народу треба ще чимало десятків років, щоб щось змінити. Але для цього треба бажання, а його немає", - підсумували в соцмережах.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, мешканка Закарпаття Віолетта Македон в 2016 році стала переможцем в номінації педагог року. Але після такого визнання вона не залишилася в Україні, а поїхала на заробітки в Європу.