Виходячи з урядових розрахунків, близько 4 млн українців відчувають потребу в соціальному захисті через підвищення цін, зокрема, і на комунальні послуги.

Про це заявив міністр соціальної політики України Павло Розенко в інтерв'ю "5 каналу".

За його інформацією, на сьогодні вже понад 2 млн 100 тис. людей оформили субсидії за новою реформованою системою. В цілому сьогодні в місцевих органах влади знаходиться приблизно ще 500 тис. звернень від сімей, які обробляються поступово.

Читайте також: Порошенко ветував закон, який Розенко назвав "вершиною абсурду"

"Національна мета для всіх адміністрацій - 4 млн громадян - це приблизна кількість людей, які потребують соцзахисту внаслідок підвищення цін", - уточнив Розенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, міністр соцполітики Павло Розенко заявив, що борг по зарплатам в Україні становить два мільярди гривень. Він запевнив, що зараз багато компаній використовують війну на Донбасі як аргумент для невиплати винагороди.