Завідувач кафедри хореографії Рівненського державного гуманітарного університету попався на сексуальних домаганнях до студенток.

Про повідомляється в сюжеті програми "Слідство.Інфо". На домагання з боку професора Володимира Годовського розповіли 13 студенток і випускниць кафедри.

Годовский є завідувачем кафедри хореографії РДГУ з 1999 року. За послуги інтимного характеру він обіцяв студенткам оплачувати гуртожиток, влаштувати на роботу, вирішити проблеми з навчанням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Одна з випускниць РДГУ поділилася, що завідувач кафедри обіцяв поселити її в гуртожиток, а під час особистої бесіди стосувався її, цілував в груди і облизав вухо. 70-річний викладач пропонував студентці в обмін на регулярні зустрічі "кришувати" її і влаштувати на державну форму навчання.

За свідченнями іншого випускниці кафедри хореографії, бували випадки, коли викладач відверто пропонував секс. Крім студенток, Годовский пропонував статеві відносини і колишній викладачці РДГУ Аллі Геккель, яка пропрацювала в закладі 13 років.

Нагадаємо, скандал з відомим голлівудським продюсером Харві Вайнштейн все не вщухає. Все більше зірок заявляють про сексуальні домагання і спроби зґвалтування з його боку. Серед них такі відомі актриси, як Анжлеіна Джолі, Кара Делевінь, Леа Сейду та багато інших.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, щонайменше два десятка людей постраждали від домагань колишнього художнього керівника лондонського театру "Олд вік", а нині відомого актора Кевіна Спейсі.