Тернопільські рятувальники витягнули собаку, який впав до каналізаційного люка. Вони вимушені були спускатися на п'ятиметрову глибину, щоб врятувати тварину.

Мешканці міста не змогли самі урятувати бездомного пса після падіння до люку, тому вимушено викликали працівників МНС. Собака був сильно наляканий, але рятувальник все ж витягнув його за допомогою рятувального жилета.

Рятівники оглянули собаку - він виявився абсолютно здоровим. Як тільки тварину підняли на поверхню, вона одразу побігла геть. Але потім все ж повернулася віддячити людям.

Читайте також: В Донецькій області хлопчик вибіг під колеса машини військовослужбовця

Нещодавно київські пожежники витягували із ями кішку та собаку у Вишгородському районі. Вони також були вимушені приїхати на допомогу, адже люди не змогли їх дістати самі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще