Багатомільйонна армія фанатів, ефектна зовнішність та обранець зі світовим ім'ям – всім цим доля наділила одну з найбажаніших зірок Instagram, акторку та модель, а також кохану бразильського футболіста Неймара, Бруну Маркезіні.

За її життям слідкують жінки з різних країн, а фешн-блогери намагаються вловити будь-які зміни у стилі. Дівчина вже давно здобула собі скандальну репутацію – у першу чергу через відверті відео зі своїм партнером, які свого часу просочилися у мережу та наробили чимало галасу.

Та навіть після цього скромність для неї – невідоме слово. Екстремальні подорожі, демонстрація ідеальних форм у бікіні та кумедні селфі. Все, окрім спільних знімків із Неймаром, на всяк випадок, аби не спровокувати пліток черговий раз.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бруну активно запрошують на ролі у фільмах найвідоміші режисери, і не дивно. Ще з дитинства батьки записували її на всі можливі гуртки, від модельних до телевізійних, тому навички у красуні непогані.

З 5-ти років вона займалася акторською майстерністю у спеціалізованій школі Ріо-де-Жанейро, а вже у 7 років зіграла сироту – саме за це отримала першу у своєму житті премію.

Дивіться: Бруна Маркезіні, як це: бути обраницею Неймара

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама-одиначка подала гарний приклад всім фітоняшам світу.