Легенда французького кіно Робер Ірш помер у віці 92-х років. На рахунку одного з найстаріших артистів Франції десятки ролей у фільмах, що стали світовою класикою.

Як повідомляє портал Рoliteka, справжнє ім'я актора Робера Ірша - Поль Робер. Всесвітню славу і любов публіки чоловік знайшов завдяки ролі Планше - вірного слуги Д'Артаньяна в "Трьох мушкетерах".

Відзначимо, що Робер Ірш грав в театрах Парижа, Ніцци і Марселя. На його рахунку більше 20 ролей у фільмах, що склали класику французького кінематографа, в тому числі "Собор Паризької Богоматері", "інтриганку", "Аси", "Називайте мене Матильда" і багато інших.



Актор чотири рази ставав лауреатом премії "Мольєр" і завоював головний приз національної кінопремії Франції "Сезар".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Москві моторошною смертю помер російський дипломат.