Народна артистка України Наталія Бучинська випустила відвертий кліп на пісню "Мій Ангел".

Для співачки цей кліп став особливим, оскільки в ньому вона з'являється практично без одягу.

"За свій довгий творчий шлях я записала і випустила близько 200 пісень, попрацювала з багатьма талановитими людьми. За мною закріпився певний образ класичної дівчата-україночки. Але час йде, люди змінюються, а разом з ними їхні інтереси і погляди на життя. Звичайно ж змінилася і я. Моя сьогоднішня мета - через свою творчість нести образ сучасної української жінки - сильної, сміливої, рішучої і незалежної ні від чого", - розповіла артистка.

Робота "Мій Ангел" - це історія про дівчину, яка вирішила відпочити від звичної буденної суєти і відправилася в невелике курортне містечко на березі океану. Кліп знімали у Франції в двох містах - у Парижі та в Нормандії на березі Атлантичного океану.

"Мій Ангел"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Наталя Бучинська є наймолодшою ​​виконавицею, яка отримала звання Народної артистки України. І ось уже понад 20 років вона прославляє нашу країну і нашу мову, гастролюючи по безлічі країн.