Військові українських збройних сил та співробітники Служби безпеки затримали громадянина РФ поблизу Станиці Луганської. Він брав участь у бойових діях проти сил АТО.

Про це розповіли у прес-центрі СБУ.

"Росіянин у грудні минулого року вступив до складу розвідувального підрозділу незаконного військового формування терористичної організації "ЛНР", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Доба в АТО: один військовий загинув, ще 10 поранені

Терорист розповів, що раніше брав участь у бойових діях під час проведення двох "чеченських кампаній" у складі Псковської і Рязанської десантно-штурмових бригад. Він має професійні навички ведення бою і вміє користуватись різними видами зброї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

За фактом, управління СБУ в Донецькій області відкрило кримінальну виробництво за статтею "створення терористичної групи чи терористичної організації" Кримінального кодексу.