Відомого голлівудського актора Сильвестра Сталлоне теж потрапив в сексуальний скандал: його звинувачують в примусі до статевого акту неповнолітньої дівчини.

Як повідомляє видання Daily Mail, посилаючись на звіти поліції, у відділення прийшла жінка, яка стверджує, що 31 рік тому під час зйомок фільму "Щосили" в одному з готелів Вегаса чоловік примусив її до групового сексу з ним і його охоронцем. На той момент постраждалій було всього 16, Сталлоне - 40. За її словами, коли все закінчилося, актор наказав дівчині мовчати і засипав погрозами.



Жертва, чиє ім'я не називається, не хоче висувати офіційних звинувачень проти чоловіків, оскільки відчуває себе наляканою і приниженою. Прес-служба й адвокати актора поки не прокоментували ситуацію. Сам актор заявив, що нічого подібного ніколи не відбувалося.

У жовтні десятки жінок звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях продюсера Харві Вайнштейна. Після цього аналогічні звинувачення висунули на адресу режисерів Джеймса Тобака і Бретта Ратнера, а також актора Кевіна Спейсі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відомого голлівудського актора звинуватили в зґвалтуванні 13-річної дівчинки.