Засідання в Мосміськсуді ледь не обернулося масовим самогубством. Шестеро обвинувачених спробували перерізати собі вени прямо в залі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. На такий відчайдушний крок зважилися шестеро уродженців Чечні, яких звинувачують у хуліганстві. Суд під час інциденту розглядав питання про продовження їм терміну арешту.

"Сьогодні на засіданні шість чоловік порізали собі лезами вени прямо в залі суду. Їм була викликана швидка, надається необхідна допомога", - розповів деталі адвокат одного з обвинувачених Шаміль Яндарбаев.

Він уточнив, що не має інформації, яким затриманим в СІЗО вдалося пронести з собою леза.

"За звинуваченням в хуліганстві вони знаходяться під вартою з 2015 року. Я впевнений, що у них вже просто не витримали нерви, це було від безвиході", - сказав адвокат.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він уточнив, що судове засідання про продовження обвинуваченим терміну арешту відкладено на 16:00 за московським часом.

"Звірячий оскал" російського правосуддя

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, 25-річна мешканка Омська вирішила вчинити суїцид і вночі пішла на міст. По дорозі на неї напав маніяк і згвалтував.