Що не день, то нові "сюрпризи" отримують українці від скандальної співачки Ані Лорак. Чого вартий тільки київський концерт, де її присутність на афішах, побоюючись народного гніву, не вказали організатори.

Здавалося б, на цьому усе – артистці запропонували роботу у Москві, вона погодилася і повернулася назад до РФ. Але нещодавно з'явилася інформація про те, що Лорак таки не полишила намірів оселитися в Україні. А щоб це було легше зробити, стане ведучою і не де-небудь, а на телеканалі "Інтер".

Новий випуск програми повинен вийти вже скоро, і чи з'явиться вона на українських екранах, точно невідомо.

Але у суспільстві цю ідею зовсім не схвалюють, у чому можна пересвідчитися із коментарів у соціальних мережах. Більшість користувачів радять Лорак назавжди забути про столицю – дехто і взагалі подумки "відправляє до Сибіру разом з "Інтером".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таке ставлення не дивує, адже сам телеканал вже неодноразово фігурував у гучних скандалах, опинився під загрозою позбавлення ліцензії за свої суперечливі сюжети і отримав "останнє китайське попередження" від Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Дивіться: виступ Лорак у Києві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала своє ставлення до України одним вчинком.