У конференц-залі парламенту провели конференцію "Жінки за мир". Під час неї нардеп з фракції "Опозиційний блок" відзначився висловлюванням про російську агресію на Донбасі, чим викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Про це повідомив міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в Facebook. Нардеп Тетяна Бахтєєва під час виступу почала розповідати про "братовбивчу війну".

"Запросили на конференцію" Жінки за мир ". Заходжу. Бахтєєва, Королівська ... шобла в зборі! Ну, думаю, говорити ж повинні про захист дітей. Коли на другій хвилині мадам Бахтєєва завела платівку про" братовбивчу війну", закричав коротко і вискочив з цього збіговиська! До сих пір ще колотить ... Тварюки недобиті! " - написав обурений Тука.

Він додав, що його реакція на виступи в залі несподівано знайшла відгук серед більшості присутніх. Лише представники "президії" заходу не вважали за потрібне підтримати його.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пост про цинічну поведінку деяких учасників конференції викликав резонанс в мережі. Користувачі підтримали позицію Туки і висловили солідарність з ним.

У коментарях пишуть, що не розуміють, чому нардепів за подібні висловлювання не притягують до кримінальної відповідальності. Їх слова відкрито закликають до розколу країни. Користувачі вказали, Тука мав би відзняти виступ на камеру і передати відео в СБУ.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, народний депутат від парламентської фракції "Опозиційний блок" Євген Балицький під час сварки зробив несподівану заяву, що збирається поїхати в Росію разом зі "своїми" територіями.