Ми вже звикли до довгоногих красунь з ідеальним тілом та пухкими губами, які щодня тішать своїх фанатів новими пікантними знімками. Такі образи часто змушують представниць з не таким ідеальним тілом комплексувати та провокують депресії у багатьох жінок. Однак не варто вірити, що більшість тих, кого вважають еталонами краси, мають цю красу від природи.

Хейтери понишпорили серед особистих фотографій фітоняшок та показали, якими методами насправді отримали російські зірки Instagram таку зовнішність. А секрет криється у численних пластичних операціях та постійних відвідин салонів краси.

Анастасія Квітко

Російська Кім Кардашьян, модель і успішний блогер, на її фотоблог підписано 7,1 млн осіб, Анастасія Квітко активно попрацювала над собою, щоб стати успішною. Крім занять в спортзалі, красуня не забула і про пластичну хірургію, завдяки якій отримала пухкі губи, пишну попу і груди.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вікторія Лопирьова

Відома модель, блогер, володарка титулу "Міс Росія 2003" і наречена російського співака Миколи Баскова Вікторія Лопирьова змінилася кардинально. Неозброєним оком помітно, що було, а що стало. 34-річна жінка змінила форму носа та підкоригувала губи, скули та "надула" груди.

Вікторія Боня

Ще одна Вікторія - зірка "Дому-2", телеведуча, модель і топовий блогер в Instagram змінила свою зовнішність завдяки пластиці. Однак зовнішність принесла їй популярність в мережі і за її життям стежить понад 5 мільйонів прихильників.

Оксана Самойлова

Дружина репера з Росії Джигана, мама трьох дітей, виглядає просто шикарно. Але, користувачі мережі підозрюють, що не обійшлося без пластики.

Альона Шишкова

Відома модель, мати первістка співака Тімоті також добилась таких результатів численними дієтами чи спортом.

Анастасія Решетова

Ще одна кохана репера Тіматі Анастасія Решетова теж підкоригувала свою зовнішність у хірургів. Проте сама красуня цього не заперечує.

Айза Анохіна

Екс-дружина репера Гуфа, дизайнер і ведуча Айза також зізнається, що над її зовнішністю попрацювала рука пластичного хірурга. Жінка після народження дитини відкачала зайвий жир з рук та стегон, а також збільшила груди.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", користувачам показали, як насправді виглядають фітоняшки в Instagram.