У родині російського телеведучого Андрія Малахова та Наталії Шкульової з'явився первісток. Пологи проходили вночі в одній із підмосковних клінік.

Шоумен вже встиг розповісти, що особисто не був присутній у палаті, і повідомив, що вага хлопчика "богатирська" - 4,020 кг, а зріст - 54 сантиметри. Але як назвуть Малахова-молодшого, так і не вирішили.

"Ім'я дитини нам належить ще вибрати - хочемо подивитися на характер малюка. Чекаю моменту, коли зможу поміняти синові перший підгузник!" – заявив він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що ведучий вже шість років живе із дружиною, але за цей час завагітніти їй чомусь не вдавалося. Батьком Малахов вперше став тільки у 45 років.

Дивіться: весілля Андрія Малахова у Парижі

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський актор і телеведучий Дмитро Нагієв збирається покинути російський Перший канал.