Син ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького Станіслав став громадянином Росії і успішно розвиває там бізнес.

"Поки лохи в Луганську і Донецьку чотири роки сподіваються і чекають, коли ж їх візьмуть в Росію, сім'я ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького цю мрію вже здійснила. Син Плотницького - Станіслав ще кілька років тому спокійно отримав російський паспорт і звалив з Луганська в Воронеж, де відкрив власний бізнес", - написав у блозі журналіст Денис Казанський.

Інформація про сина Плотницького знаходиться в Єдиному реєстрі індивідуальних підприємців.

"Рік тому в Воронежі загинули батьки Плотницького. За офіційною версією - отруїлися грибами. За неофіційною - випили той же кави, після якого" різко стало погано "першому ватажкові ЛНР Валерію Болотову", - зазначив Казанський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ось Стас і возз'єднався з Росією в індивідуальному порядку. А безправні луганські терпіли нехай отримують паспорти" ЛНР "і стоять в чергах за безкоштовними простроченими консервами. В ім'я" русского мира "треба потерпіти. Хто не терпів - той не росіянин", - упевнений блогер.

Він упевнений, що для Плотницького, як і для іншого ватажка Захарченко, окупований Донбас - всього лише спосіб збагатитися.

"Донбас для цих людей - просто полігон для збагачення. І награбоване вони тримають не в Луганську чи Донецьку (там в будь-який момент можуть все відібрати," виселити з будинку ", як Корнета), а вивозять до Росії, де тихіше і безпечніше. Люди , занурити Донбас в хаос і перетворили його в резервацію, жахнулися, побачивши того, що у них вийшло. Тому своїх дітей вони тримати в цій резервації не хочуть ", - пише блогер.

За його словами, немає у окупованих територій ніякого майбутнього, тільки страждання і смерть.

Що чекає на Плотницького

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що поки на вищому рівні йдуть переговори щодо розв'язання конфлікту на Донбасі, бойовики продовжують традиційно порушувати режим тиші, тому останнім часом ситуація на сході держави істотно не змінилася.