Солом'янський районний суд Києва зняв арешт з 100% акцій компанії "Трейд Коммодити", яка підозрюється в розтраті 149 мільйонів гривень через схеми з закупівлями палива для Міністерства оборони.

Як пишуть "Українські Новини", суд скасував арешт корпоративних прав, що належать директору "Трейд Коммодити" Вадиму Майко, у вигляді 100% статутного капіталу (7,4 грн) компанії.

Крім того, суд зняв заборону на розпорядження акціями.

Позиція "Трейд Коммодити" в кримінальній справі НАБУ

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що слідчі Національного антикорупційного бюро затримали одного з інвесторів "Трейд Коммодити" Володимира Трофименко відразу ж після його прес-конференції.

Відомо, що Трофименко відвезли в будівлю НАБУ на вулиці Сурикова. Деталі затримання не розголошують. 16 жовтня вранці разом з іншим інвестором "Трейд Коммодити" Андрієм Адамовський Трофименко провів прес-конференцію.

Під час спілкування зі ЗМІ інвестори "Трейд Коммодити" звинуватили НАБУ в необгрунтованості кримінальної справи проти їх компанії. Адамовський, зокрема, заперечив зв'язок з цією компанією депутата Олександра Грановського.