Портал "Знай.uа" зібрав топ-5 порад, як виспатися в готелі. Більшість туристів, що бронюють номери в готелі, не знають про їх "підводних каменях", в результаті чого відчувають себе некомфортно, а іноді сон може перетворитися на кошмар. Щоб це не сталося з вами, радимо ознайомитися з цими нехитрими лайфхаками.

1. Забронюйте номер подалі від ліфта. А також на одному з останніх поверхів. Так ви уникнете шуму від інших гостей готелю.

2. Створіть відповідну атмосферу. Темна прохолодна кімната - ідеальне місце, щоб добре виспатися. Якщо номер не відповідає цьому опису, можна це виправити. Беруші захищають від гучного шуму, а штори - від яскравого світла. На кондиціонері варто виставити температуру 17-19 °C.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

3. Вибирайте готелі одної мережі. Запорука хорошого сну - зручний матрац. Як правило, мережі готелів купують один і той же тип матраців. Організму потрібен час, щоб пристосуватися до нової ліжка. Тому, якщо ви чудово відпочили в одному з готелів якої-небудь мережі, можете не змінювати свій вибір.

4. Проконсультуйтеся перед бронюванням номера. Зателефонуйте в готель і дізнатися, з чого зроблений матрац. Наприклад, поліестер або поролон - не дихаючі матеріали. Це означає, що вам буде жарко навіть з кондиціонером. А ось бавовна, шерсть, кінський волос і кашемір, навпаки, дозволять вашому тілу дихати.

5. Відпочиньте перед сном. Наприкінці насиченого дня обов'язково відпочиньте. Це допоможе вам міцніше заснути. Не дивіться телевізор, не перевіряйте соцмережі і пошту. Замість цього почитайте книгу, прийміть ванну або випийте трав'яний чай.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про топ-5 міфів про пиво.