Поведінка столичного водія маршрутки шокувала пасажирів: чоловік під час руху перераховував гроші і дивився серіал. Навіть те, що його знімали на телефон, просто не помітив, так був захоплений.

Про інцидент, який стався в маршрутці №509 (вул. Милославська - вул. Ялтинська), на сторінці спільноти "Воскресенка + Райдужний" в Facebook написав пасажир Андрій Яковенко.

Водій маршрутки дивиться серіал. І ви подивіться


"Можливо, цей водій підвозить до школи вашу дитину. Маршрут №509. Дивиться серіал прямо під час руху. Навіть на те, що я знімав на телефон, уваги не звертав", - пише Андрій під відероликом. Відзначимо, в коментарях думки розділилися. Деякі заступилися за водія, заявивши, що, можливо, він просто слухав серіал. Інші ж користувачі наполягають, що водій повинен дивитися на дорогу, а серіал в будь-якому випадку відволікає.


Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще






Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Київ може залишитися без маршруток.