Кримінальна справа, яку ГПУ порушила проти директора НАБУ Артема Ситника через можливе розголошення державної таємниці, розгляне Солом'янський суд Києва 28 листопада.

Справу розглядатиме суддя Оксана Криворот, початок розгляду - 28 листопада о 10:30. Про це повідомляє сайт Державної судової адміністрації.

Нагадаємо, ГПУ порушила кримінальне провадження на підставі опублікованого в інтернеті аудіо-запису, де людина з голосом, схожим на Ситника, розповідає журналістам деталі деяких резонансних справ.

У середу 15 листопада на засіданні антикорупційного комітету Ради депутат Антон Геращенко закликав ГПУ відкрити справу і перевірити цей запис.

Самого директора НАБУ в Україні наразі немає - Ситник перебуває у закордонному відрядженні в Португалії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра повідомила, коли Артем Ситник повернеться в Україну:

Як повідомляв портал "Знай.ua", генпрокуратура порушила кримінальне провадження проти директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника через ймовірне розголошення даних слідства.