У США і Європі шлюбним контрактом вже нікого не здивуєш. Причому заключають його як звичайні люди, так і популярні зірки. У нашій же країні лише одиниці йдуть на цей крок, вважаючи за краще ризикнути усім, чим виглядати в очах свого партнера меркантильною людиною.

Заради приколу

Серед українських знаменитостей лише співачка Альона Вінницька та її чоловік, музикант Сергій Большой зважилися укласти шлюбний контракт. Хоча, за словами голови сімейства, він був укладений швидше «по-приколу».

«Нам було по 20 років, над якимись деталями навіть хіхікали, це було як прикол швидше. Тим більше нам за великим рахунком і ділити-то нічого було, - свого часу розповів Сергій Большой. - Але в принципі це дуже корисна річ. Коли щось прописано на папері, суперечок набагато менше. Ні плутанини, тим більше, що договори стосуються матеріальної сторони».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

У той же час він не зміг не відзначити, що українці по-іншому дивляться на подібні речі.

«Наші люди не готові до подібних взаємин, тому що у нас все-таки є якийсь метафізичний зв'язок між людьми, а не якийсь папірець», - сказав він.

Цікаво, що всім ризикнув заради української співачки Камалії її чоловік, пакістанській бізнесмен і мільйонер Мохаммад Захур. Закохавшись без розуму, він, ймовірно, міг думати тільки про неї.

«Ми не уклали шлюбний контракт», - сказала нам Камалія.

Тільки любов!

Цікаво, що українські зіркові пари, які зовсім недавно зв'язали себе узами шлюбу, також досі не сприймають шлюбні договори.

«Я вважаю, що подібні контракти потрібні, але в нашому випадку ми його не укладали, - повідомила Знай.ua Народна артистка України Катерина Бужинська. - У нас було кохання на першому місці».

Обговорювали можливість укладення шлюбного договору до розпису і молода сім'я телеведучої Поліни Логунової і актора Дмитра Ступки.

«Про це була мова до заміжжя, але він складений не був, - розповіла нам Поліна. - До подібного ставлюся негативно, але вважаю, що це безпечно для людей, які пожили на землі і знають - першими зраджують найближчі».

Страховка від хитрих жінок

Також кохання перемогло різні доводи розуму у співачки Наталії Валевської та її чоловіка Володимира Пригладь.

«Не укладала, звичайно ж, коли ми одружилися - нам нема чого було ділити крім любові», - посміхнулася артистка.

При цьому вона зазначила, що подібні документи все-таки можуть принести і користь.

«Він може стати у нагоді, якщо один з партнерів важко працював для власного блага і блага майбутнього потомства. Подібний договір - це страховка від хижих і хитрих жінок», - сказала співачка.

Все навпіл

Вирішили разом заробляти і завжди ділити все порівну і молода музична родина артистів Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко.

«У нас менталітет у країні зовсім інший, - сказала нам Тоня. - Я не можу уявити, щоб я перед рагсом підійшла до Арсена і сказала, давай, перед тим як розпишемось, укладемо контракт».

За її словами, подібні договори можуть мати місце, коли у родині хочуть залишити в будь-якому випадку якесь майно за спадкоємцем або спадкоємицею, щоб воно ніяк не перейшло до іншої людини.

«А нам ділити було нічого, - посміхнулася співачка. - Ми разом творимо своє майбутнє і ділимо все навпіл, як і слід робити людям, які кохають один одного».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що археологи відкопали найдавніший шлюбний контракт.