Аби доправити 30-річну аргентинку Ізабеллу Амарал з міста Росаріо до лікарні, знадобилася ціла бригада рятувальників та будівельна техніка.

А все тому, що вага жінки становить 490 кілограмів, і вона є однією з найважчих на планеті, передає The Mirror.

Надмірна вага перетворила життя Ізабелли на кошмар. Вона не може пересуватися і всі дні змушена проводити в ліжку.

Аби полегшити її стан та допомогти схуднути, лікарі вирішили зробити їй операцію з шунтування шлунку. Проте аби відвезти її в лікарню каретою швидкої допомоги, довелося розібрати стіну у спальні, оскільки у двері вона банально б не могла протиснутися, не говорячи вже про неможливість встати з ліжка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У медичному закладі Ізабеллі доведеться схуднути на 200 кілограмів, тільки тоді операція стане можливою. Нині вона регулярно знаходиться під контролем фахівців, які уважно стежать за станом її здоров'я.

Дивіться: Ізабелла Амарал вірить в одужання

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у вересні померла єгиптянка Еман Абдул Атті, котра тривалий час вважалася найтовстішою жінкою у світі. Тоді вона важила 495 кілограмів. Перед смертю жінка схудла на понад 200 кілограмів, але прогресуючі через ожиріння хвороби серця і нирок не залишили їй шансів на життя.