"Немає нічого більш підозрілого, ніж бездоганна репутація", - із крилатим висловом складно не погодитися. Справді, деякі політики та чиновники думають, що декларація і новенький позашляховик вбереже від народного ока.

Так само наївно ставляться іноді до людей і моделі – сотня нових знімків в Instagram із величезним декольте, і все, ти вже у мами кралечка, і питань про вищу освіту ніхто не ставить.

Але, наскільки ж оманлива природа, як казав їжак, злазячи із кактуса, у відомому анекдоті. Українці помічають усе. Помічають, і залюбки над цим сміються. Адже як інакше розповісти про те, що наболіло, знайти у собі сили для складного робочого тижня, або навпаки – завершити нарешті ту п'ятницю у веселій компанії.

До речі, вітаємо з наближенням вихідних! Редакція "Знай.ua" не зраджує своїм традиціям і готова дати заряд позитиву на найближчі кілька днів. Допомогли нам у цьому саме ви, любі читачі. Рубрика кращих коментарів на нашій сторінці у Facebook продовжує показувати всьому світу: українці непереможні! Ще б пак, спробуйте пожартуйте краще за нас!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Найкумедніші коментарі читачів Знай.ua:

Антарктиду населять українцями

А ви далі будуйте кар'єру: модель продала ніч з собою за мільйони

Гігантський метеорит впав у Росії: відео

У мережі показали, хто з політиків любить покурити в громадському місці

Звалили купою на землю: киянам показали, чим їх годують

Сербія готує підлу провокацію щодо України

Під Києвом збоченці влаштували копу незабутню ніч

Важкі наркотики? Скульптор учинив з Путіним таке, що соромно навіть дивитися

70-річний професор попався на домаганнях: відео

У неї є мрія: журналістка розповіла про інтим з головою парламенту

Дружина Луценка уявила себе Періс Хілтон

П'яна на позашляховику: копи затримали майбутню "Міс України"

Дивіться: Проблеми Української Мови | Дизель шоу Украина