Українців попередили про похолодання на вихідних. Хто зібрався на прогулянку, не забудьте прихопити парасольки, адже синоптики прогнозують опади.

На сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко прокоментувала прогноз на 18-19 листопада.

В суботу, 18 листопада, в західних, а також у Вінницькій, Житомирській, Київській та Одеській областях пройдуть дощі, місцями можливий мокрий сніг.

В інших областях опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще


У західних областях вдень температура повітря опуститься до +3-5 градусів. Тепліше на Закарпатті - 5-7 вище нуля.

В центральних регіонах та на півночі 4-6 тепла.

На сході країни від 5 до 8 з позначкою "плюс".

На півдні +7-9 градусів за Цельсієм.

В неділю в Україні очікується несприятливі погодні умови - дощі, мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу. У Харкові, Луганську, Донецьку - без опадів.

"19 листопада очікується низька температура повітря, вночі в межах невеликих мінусів, вдень 0+6 градусів. Але ось в Криму, на Запоріжжі. Дніпропетровщині та в східних усіх областях буде до +7+14 градусів! Щоправда, в понеділок цей рахат-лукум і там закінчиться.

На початку наступного тижня похолодає, але не поспішайте із зимовими висновками. Осінь - ще в Україні)", - додала синоптик.

Дивіться, як швидко висушити взуття, що намоко у негоду

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", глобальне потепління встигло наробити шуму по всьому світу. Вчені підготували звіт про вплив цього явища на здоров'ї людей.