Правоохоронні органи зобов'язуються проводити перевірку автомобілів з іноземною реєстрацією в країні, на території якої відбуваються військові дії.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Як міністр внутрішніх справ, я повинен гарантувати функцію безпеки, тому я і кажу, що більший контроль дасть більшу безпеку, але разом з вами я виступаю за те, щоб права не порушували", - сказав він.

Також він вважає, що уряду необхідно якомога швидше врегулювати питання ввезення автотранспорту з іноземною реєстрацією в Україну. Причина тому – захист країни від попадання "всього мотлоху, який є".

У той же час Аваков запевняє, що уряд спробує уникнути жорсткого фіскального тиску.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За його словами, Україна повинна боротися з тими, хто ввозить машини в країну під виглядом транзиту, але залишає їх тут назавжди.

"Як забезпечити цей процес - це питання до фіскальної службі, яка повинна запропонувати відповідні механізми", - зазначив керівник МВС.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не бачить підходящої кандидатури, яку підтримає на президентських виборах в Україні 2019 року.

Крім того, адвокат Ростислав Кравець звернувся в НАБУ з незвичайним проханням: перевірити двох детективів відомства на нетрадиційну орієнтацію.

Дивіться сюжет про Авакова

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", українські чиновники полегшили життя путінських хакерів.