Три мільйони гривен на організацію міжнародного конкурсу проектів на кращу пропозицію Меморіального комплексу Героям Небесної Сотні – Музею Революції Гідності виділила всеукраїнська БО "Благодійний фонд Порошенка".

Про це глава держави написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Для реалізації проекту 17 листопада Міністерство культури України, організатор Конкурсу "Hossbach Lehmhaus GbR [phase eins]" та ВБО "Благодійний фонд Порошенка" підписали Меморандум про співпрацю.

"Ми маємо зберегти пам'ять про людей, які змінили хід історії і в Україні, і в Європі, і в світі. Цей проект - один із тих, які об’єднують націю задля майбутнього України!", - йдеться в повідомленні.

Меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні

Три мільйони гривень благодійної допомоги від Фонд Порошенка дадуть старт організації архітектурного конкурсу для створення Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності. Я закликаю усіх небайдужих взяти участь у обговоренні проекту, особливо важлива думка членів родин Героїв Небесної Сотні. Це має бути наш спільний загальноукраїнський проект. Сподіваюся, нам вдасться створити меморіал, гідний наших Героїв.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Posted by Петро Порошенко on Friday, 17 November 2017

Порошенко закликав усіх небайдужих взяти участь в обговоренні проекту, особливо важливою є думка членів родин Героїв Небесної Сотні.

У свою чергу користувачі погодилися з тим, що ті. Хто поклав життя на Майдані, повинні назавжди залишитися в пам’яті українців, але вважають: найкращим вшануванням подвигу цих людей буде подолання корупції, побудова сильної держави та закінчення війни на Донбасі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", в українській столиці навпроти входу до Жовтневого палацу невідомі розбили меморіальну плиту Герою Небесної Сотні Володимиру Мельничуку.