Японська фармкомпанія Takeda домовилася про співробітництво з однією з російських фармацевтичних топ-організацій.

Про це інформує Pharma.net.ua.

Так, згідно з відомостями, мова йде про локалізацію виробництва онкогематологічного препарату Адцетрис (брентуксимаб ведотин) в Росії.

Виробництво препарату на території РФ знизить вартість ліків для російських пацієнтів і збільшить надходження додаткових коштів до бюджету РФ. Звідси і планується фінансування війни, яку країна-агресор веде на території Донецької і Луганської області України.

Разом з тим, лікарський засіб призначений для терапії пацієнтів з рецидивуючою/рефрактерної CD30+ лімфомою Ходжкіна та рецидивуючої/рефрактерної системної анапластической крупноклеточной лімфомою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, 77-річний "техаський рейнджер всіх часів і народів" Чак Норріс, який після бойовика "Нестримні-2", що вийшов в 2012 році, практично не з'являється в медійному просторі, як виявилося, тривалий час боровся з бідою, що сталася в його родині.

Крім того, ми живемо у вік глобалізації. Вплив різних народів один на одного постійно збільшується. Однак навіть у самому серці глобалізації, в США, досі зустрічаються спільноти, що підтримують режим добровільної ізоляції від навколишнього світу.

Релігійна група амішів є якраз таким співтовариством. Більше ста років ізоляції призвели до генних мутацій у деяких членів громади. У числі інших змін вчені зареєстрували збільшення тривалості життя.

Дивіться сюжет про Японію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ці ліки можуть вас убити.