Жителька Києва майже місяць ховала у квартирі тіло померлої матері, проживаючи весь цей час у цій же квартирі з 9-річною донькою.

Про жахливу історію, яка сталась в Дніпровському районі, повідомили в прес-служба поліції Києва на сторінці в Facebook.

У поліцію надійшов дзвінок про те, що з квартири по вулиці Плеханова чути специфічний запах. Правоохоронців, які виїхали на місце події, 32-річна господиня квартири відмовилася впустити. Однак, почувши про наміри викликати рятувальників, погодилася.

"У квартирі дійсно був нестерпний запах, а коли ми її оглянули, то в одній з кімнат на підлозі знайшли труп жінки з ознаками розкладання. Як нам пояснила господиня квартири, це її 59-річна мати, яка померла півтора тижні тому, тому зараз цю інформацію ми перевіряємо ", - розповів начальник Дніпровського райуправління поліції Олександр Кузьмін.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також правоохоронці виявили у квартирі 9-річну доньку молодої жінки. Дівчинку направили в притулок для дітей. Відзначається, що з дитиною працюють психологи, після чого її забере батько.

За словами сусідів, запах з'явився в під'їзді ще місяць тому.

У той же час дочка померлої заявила, що не викликала швидку і поліцію, оскільки думала, що потрібно буде платити гроші, яких у неї не було.

Подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян.

Тіло жінки направили на експертизу, за результатами якої буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом знайшли труп чоловіка, який лежав просто на зупинці громадського транспорту.