У Переяславі-Хмельницькому (Київська область) моторошна інфекція вбила 19-річну дівчину буквально за 24 години.



Видання Gazeta.ua пише, що в минулі вихідні вона їздила додому в Рівненську область. У понеділок раптово піднялася температура і страшенно розболілася голова. У вівторок, 14 листопада, о 12:47 викликали екстрену медичну допомогу. Про це журналістам розповіли родичі загиблої. Заступник головного лікаря станції ЕМП Володимир Чирка повідомив, бригада виїжджала до хворої, лікарі надали їй невідкладну допомогу, запропонували шпиталізацію. Але дівчина вирішила залишитися вдома.

Трохи пізніше її стан різко погіршився, і о 17:10 друзі привезли її до лікарні. О 19:35 Олеся померла у відділенні реанімації. У неї була блискавична форма менінгіту, і лікарі нічого не змогли зробити.

У середу, 15 листопада, всіх, хто контактував із хворою, оглянули лікарі, троє пацієнтів з запальними процесами носоглотки лікуються в стаціонарі. За словами головного лікаря ЦРЛ Володимира Якименко, диспансерне спостереження триватиме 10 днів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Що потрібно знати про менінгіт


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що киян почала косити небезпечна інфекція.