31-річна російська співачка Поліна Гагаріна уперше заявила про себе після перемоги на "Фабриці зірок-2" у 2003 році. Тоді пишнотіла шатенка вразила журі і публіку сильним і красивим голосом, завоювавши любов поціновувачів музики.

Проте для того, аби досягнути вершин шоу-бізнесового Олімпу, дівчині не вистачало ідеальної фігури, оскільки, як би там не було, зайві кілограми не робили її привабливішою. А після народження сина вона взагалі розповнішала ще на 30 кілограмів.

Поліна Гагаріна й Анастасія Приходько на "Фабрика зірок-8"

Розуміючи, що зовнішність у сфері її діяльності грає чи не більшу роль, ніж голос, співачка бере волю в кулак і сідає на жорстку дієту. Завдяки правильному харчуванню та спорту Гагаріна скинула 40 кілограмів. Вона активно відвідувала тренажерний зал, підраховувала калорії, перестала їсти на ніч.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Разом з кілограмами Поліна позбулася невпевненості в собі, і її кар'єра пішла в гору. Вона взяла участь у "Євробаченні", посівши там друге місце, вдруге вийшла заміж, стала наставницею шоу "Голос", народила доньку.

Сьогодні її вага не перевищує 47 кілограмів. І в цій тендітній білявці дуже складно впізнати колишню Гагаріну.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", 16-річна донька Сінді Кроуфорд лякає прихильників надмірною худобою. Вони підозрюють у дівчинки анорексію.