Несподівано закінчилася поїздка у відрядження до Вірменії для двох українських журналістів, яких просто не пустили на територію цієї країни, незважаючи на попередні узгодження.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав журналіст Євген Лєсной.

"Ось їдеш у відрядження, домовляєшся з співробітниками МЗС країни куди їдеш, а тебе повертають додому. Кажуть - зась, ваша присутність в цій країні неможлива, бо ви в якихсь там списках РФ з забороною. А вони ж зараз спільно у митному союзі. Ось і користуються спільними списками "злочинців", - повідомив він.

Куди саме прямували українці, автор публікації не вказав, проте користувачі побачили у цій невдачі й позитивний момент. "Краще не потрапити, ніж потрапити, а потім з мішком на голові прокинутися в рф-ській в'язниці", "Вважаю, що це ваш янгол-охоронець попрацював", "Згодна, що Бог відвів. Один хлопчина вже з'їздив в Білорусь. А з Вірменією все давно ясно", - написали вони під публікацією.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Білорусі затримали власного кореспондента Українського радіо Павла Шаройко.