Ватажок незаконного збройного формування "ДНР" Олександр Захарченко зробив спробу пояснення суті свого указу" про вилучення врожаю, який виростили без дозволу "республіки". Він попросив не називати ці заходи "конфіскацією у населення".

Про це інформує "Острів".

Своє рішення бойовик висловив в ході поїздки в один із сільськогосподарських районів окупованій частині Донецької області.

"Насправді це стосується тільки самозахоплених земель державної або муніципальної власності. І той врожай, що на них був вирощений — він буде вилучатися. Це боротьба з незаконним захопленням землі!", - заявив Захарченко.

Також він сказав, що у бабусь ніхто картоплю не забере.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, відео з надзвуковим стратегічним бомбардувальником-ракетоносцем Ту-160м2, який викотили 16 листопада на льотно-випробувальну станцію Казанського авіаційного заводу імені Горбунова, розсмішило користувачів соціальних мереж.

Крім того, син ватажка "ЛНР" Ігоря Теслярської Станіслав став громадянином Росії і успішно розвиває там бізнес.

Дивіться сюжет про ДНР

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в українські магазини підвезли нове м'ясо.