Відома українська співачка Анна Седокова нещодавно влаштувалася працювати на російський федеральний телеканал СТС. А в четвер, 16 листопада презентувала в Москві свій новий альбом "На хвилі".

Седокова зізналася, що виросла на піснях Олександра Розенбаума і назвала себе виконавицею шансону нового зразка. За її словами, до цього альбому вона боялася зривати з себе маску невпевненої і нерішучої дівчинки.

"Я довго боялася співати свої пісні, відкривати душу. Я вважала себе некрасивою, нерішучою. Але тепер я готова співати не тільки про кохання, але і про секс", - зізналася співачка.

Презентація нового альбому відбулася на закритій вечірці. Серед гостей були соліст групи M'BAND Анатолій Цой, актриса Наталя Рудова, дизайнер Вікторія Десятникова, співачка Аліна Гросу та інші.

Сама Седокова з'явилася в чорному смугастому платті з відвертим декольте, голою спиною і глибоким розрізом на стегні. Вбрання підкреслило ідеальну фігуру співачки, і навіть не здавалось, що вона зовсім недавно народжувала.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Під час презентації Седокова виконала нові пісні, а також заспівала свої старі хіти.

Коли вона виконувала пісню "Серце в бинтах", Анатолій Цой спустився до неї з VIP-балкону і приєднався до глядачів. Багато хто угледіли в цьому особливий жест- Анну і Анатолія давно підозрюють у тому, що між ними таємний роман.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Седокова показала процес перетворення ненафарбованої мами трьох дітей на зірку.