44 члени екіпажу знаходилися на борту бойового підводного човна "Сан-Хуан" Військово-морських сил Аргентини, що зник на шляху з порту Ушуайя в місто Мар-дель-Плата.

Про це ВМС країни повідомили в мікроблозі Twitter.

Субмарина перестала виходити на зв'язок у середу, 15 листопада, і на її пошуки відправили літаки і кораблі. Зараз вони знаходяться в районі, де підводний човен зафіксували останній раз.

Військові припускають, що на судні могла статися пожежа або якийсь технічний збій. Родичам членів екіпажу вже повідомили про те, що сталося.

Дивіться: Субмарина "Сан-Хуан"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пошуки ще тривають.

До складу ВМС Аргентини дизельна субмарина, збудована в Німеччині, увійшла в 1985 році. Її довжина 66 метрів, вона розвиває швидкість до 25 вузлів. Судно такого типу може перебувати під водою до двох днів, не піднімаючись на поверхню.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, на підводному човні ВМС Великобританії розгорівся секс-скандал.