Незвичайна новина про "качалці" для нудистів, розташованої в 12-му окрузі Парижа, викликала бурхливу реакцію у користувачів соціальних мереж.

Про це пише l'equipe.

Знімок із залу

Згідно інформації закордонного видання, кожен вечір з 21.00 до 23.00 у залі займаються нудисти. Такі тренування санкціоновані протягом останніх 10 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях в Twitter любителі спорту зі всього світу відреагували на фотографії з цього закладу.

Скріншот коментарів

Нагадаємо, зазвичай туристи їдуть в розрекламовані, всім відомі місця. Подивитися на всесвітньо знамениті музеї та замки, сфотографуватися з тими ж пам'ятками, які є на тисячах інших фотографій.

У таких місцях все влаштовано для зручності туристів, їх люблять і сподіваються на їх приїзд. Більше того, практично будь-яке місто мріє стати туристичною Меккою, тому для залучення уваги мандрівників робиться все, що можна.

Крім того, на острові Тасманія Австралії нудисти влаштували масовий заплив зимового сонцестояння.

Дивіться сюжет про спорт

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", італійська нудистка дорого заплатила за своє захоплення.