Активісти, які зірвали виступ російського актора театру і кіно Костянтина Райкіна в Одеському академічному театрі, пробралися в будівлю з різних входів одночасно. Відомо, що артист підтримав анексію Кримського півострова.

Про це пишуть ЗМІ, посилаючись на розповідь глядача вистави Олени Матвєєвої.

"Через годину після початку до зали увірвалася група людей із різних сторін із криками. Через короткий час вони опинилися на сцені", - розповіла жінка.

Матвєєва зазначила, що їй "дивом вдалося покинути зал".

"На сцену увірвалася група людей і незрозуміло, чи встигли відвести Костянтина Райкіна", - додала вона.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

За її підрахунками, активістів було близько 20 осіб.

"На сцену вийшли 10 чоловік точно. Вони заходили з різних виходів і знімали на камеру. Вони йшли тільки на сцену і за куліси", - уточнила глядач.

Вона також уточнила, що напади на глядачів не було.

Нагадаємо, відома радянська і російська актриса театру і кіно Валентина Теличкина опинилася "Чистилищі" центру "Миротворець".

Причиною відправки 72-річної жінки в "чорний список" стали антиукраїнська пропаганда і відверта підтримка агресивної політики Росії по відношенню до України, а також "маніпулювання суспільно значущою інформацією".

Крім того, поки на вищому рівні йдуть переговори щодо розв'язання конфлікту на Донбасі, бойовики продовжують традиційно порушувати режим тиші, тому останнім часом ситуація на сході держави суттєво не змінилася.

Дивіться сюжет про виступ

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", президента віднесло у відкрите море.