21-річа американська супермодель Белла Хадід, на сторінку якої в Instagram підписані 15,5 мільйонів користувачів, знає, як завоювати прихильників та збільшувати їх кількість в геометричній прогресії.

Секрети успіху дівчини, котра в минулому році стала лауреатом премії "Модель року", прості: еротика, зухвалість, стиль і непогане почуття гумору.

На своїй сторінці Белла часто публікує відверті фотографії в білизні чи напівпрозорих сукнях, демонструючи бездоганну фігуру та апетитний бюст. Також вона залюбки ділиться з підписниками знімками з показів, вечірок та відпочинку. Її шанувальники знають, що Белла любить подорожі і кінний спорт, а також дуже близька зі своєю старшою сестрою, моделлю і телеведучою Джіджі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Белла закрутила роман з одним з найбагатших реперів світу, канадським артистом Дрейком.