Начальника Харківського національного університету Повітряних Сил ім Кожедуба генерал – майора Андрія Алімпієва затримали співробітники Військової прокуратури у п’ятницю, 17 листопада.

Його підозрюють у розтраті 2,4 млн грн на користь двох підприємств при закупівлі пального. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Він додав, що тепер прокуратура клопотатиме про арешт Алімпієва та його відсторонення від займаної посади.

Андрій Алімпієв брав участь у бойових діях у зоні проведення антитерористичної операції. 13 серпня 2015 року його нагородили орденом Данила Галицького за особисту мужність і героїзм виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. 28 жовтня 2015 року він став начальником університету.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", неурядова організація Transparency International, яка бореться із корупцією, запустила у Facebook флешмоб #ЯнеДаю та #IDontBribe. Українців закликали ділитися історіями зустрічі із корупцією та протистояння їй.